Dit is de tijd van genieten en… een mogelijke Greenwall

Dit is de tijd van genieten en… een mogelijke Greenwall

De tweede helft van juli is ‘tuinhoogzomer’. Dit is de tijd dat u achteruit mag hangen in uw tuinstoel en uw blik over het geleverde tuinwerk kan laten gaan. Tegelijkertijd is dit ook de tijd dat, door de rust in uw hoofd, nieuwe tuinideeën zich vormen.

Wij hebben in dat opzicht een tip die wij in de vorige column al kort aangaven: meer privacy creëren door de Greenwall. Dit is een zeer geluiddempende erfafscheiding / geluidswal die niet alleen een duurzame tuinoplossing symboliseert, maar bovendien garant staat voor optimale privacy in de tuin. Het plaatsen op maat van deze groene tuinafscheiding pur sang is door de jaren heen één van de handelsmerken van Hoveniersbedrijf D. Hemmes geworden.

De Greenwall® geluidswal is het resultaat van jaren van ontwikkeling door een hovenier die de vraag van een klant had gekregen eens een variatie op de standaard tuinafscheiding te maken. Het resultaat is een afhankelijk van de uitvoering 1.80 tot 3 meter hoge geluidswal geworden die door gebruik van Hedera planten direct groen is, door zijn massa geluiddempend en windkerend en bovendien vaak in één dag is te plaatsen. Daardoor is privacy vanaf het moment van plaatsing gegarandeerd. De Greenwall classic is van opzij gezien trapeziumvormig en wordt geleverd in zowel rechte als hoekelementen. Deze elementen kunnen van 1,2 meter tot slechts 0.60 centimeter variëren. Indien nodig kunnen er elementen (nog meer) op maat gemaakt worden.

 De Greenwall geeft de term kant-en-klaar haag een nieuwe dimensie. Zonder graafwerk, fundering of palen kan de geluidswal van Greenwall razendsnel worden geplaatst. Dus geen dagenlang gerommel meer in de tuin, maar plaatsen, even opruimen en u kunt genieten van uw welverdiende privacy. Want ondanks dat het even kan duren voordat de Greenwall geluidswal geheel is volgroeid, is het geluidswerende effect direct 100%!
 

De Greenwall is niet alleen robuust en in alle opzichten duurzaam, maar oogt ook nog eens mooi!  De basiselementen ervan zijn 180 centimeter hoog, wegen circa 400 kilogram en zijn uitsluitend bij een dealer als Hoveniersbedrijf D. Hemmes verkrijgbaar.

Een nieuwe ontwikkeling is de Greenwal compact scherm. Dit scherm is 100x 180 of 200 centimeter groot en 10 centimeter dik. De geluidsdemping van dit scherm is bijna net zo goed als de Greenwall Classic, maar door hun geringere gewicht zijn ze zonder groot materieel te plaatsen. Hierdoor is het een eenvoudige klus om met een dergelijke tuinafscheiding van topkwaliteit in uw achtertuin meer rust te creëren.

 

Dirk Hemmes

Hoveniersbedrijf D. Hemmes

Grote Sloot 248

Sint Maartensbrug

Tel. 0224-561494

Email: info@hoveniersbedrijfhemmes.nl

Website: www.hoveniersbedrijfhemmes.nl